Yleistä tietoa muskarista

Syksyn 2018 muskarin aloitus: Tapiolan muskarit aloittavat viikolla 34, päiväkotimuskarit viikolla 35.

Muskari-ilmoittautuminen on koko vuodeksi: elokuu-toukokuu. Mikäli ette jatka tammikuussa, tulee lopettamisilmoitus tehdä 15.12 mennessä sonja.malkki(at)emo.fi tai EMOn toimistoon.

Muskaritiedote lähetetään uutiskirjeenä lukukauden alussa. Siitä löytyvät syksyn aikataulut, konsertti- ja tapahtumatärpit jne. Kaikki muskaritiedotteet löytyvät myös ajankohtaiset-sivulta.

Muskarimaksut

45 min ryhmät 105 €, 60 min ryhmät 140 €, 90 min ryhmät 210 €/lukukausi. Lisäksi uusilta yli 3-vuotiailta kerätään tarvikemaksu 5 €. Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse lokakuussa ja helmikuussa, laskun lähettäjä on Fivaldi.net, viestin otsikko on: Lasku Espoon musiikkiopisto.

Opettajan sairastuessa

Opettajan sairastuessa pyrimme ensisijaisesti järjestämään sijaisen. Jos sijaista ei saada, voi yksi muskarikerta lukukaudessa peruuntua. Mikäli peruutuksia on enemmän, ne korvataan erityisjärjestelyillä (esim. konsertti tai korvaustunti)

Ohjeita muskarilaisille  

Lapsi tarvitsee muskariin liukumattomat tossut tai jarrusukat (ei esim. liukkaita sukkia, sandaaleita tai kenkiä). Avojaloin on myös erittäin hyvä olla muskarissa. Liikumme, tanssimme ja leikimme laulun ohessa, joten lasten on hyvä olla sellaisissa vaatteissa joissa liikkuminen sujuu vaivattomasti. Tunneille on hyvä pukea liikuntaan sopivat joustavat vaatteet, ei hametta tai mekkoa. Pitkät hiukset pitäisi sitoa pannalla tai pompulalla.

Yli 3-vuotiaiden toivomme hankkivan kuminauhallisen, litteän kansion, jossa niin kantelekirja, monisteet kuin tiedotteetkin kulkevat kätevästi. Muistattehan viikoittain kurkistaa onko kansiossa tärkeää tiedotettavaa. Kirja, tossut ja kansio kulkevat kätevästi esim. kangaskassissa.

3-vuotiaiden vanhemmat: totuttelemme nyt käymään yksin muskarissa. Varauduttehan kuitenkin olemaan alkusyksystä muskarissa tarvittaessa mukana siihen asti kunnes lapsi jää mielellään yksin muskariin.

  • SAIRAANA TAI TOIPILAANA EI SAA TULLA MUSKARIIN!
  • ilmoitattehan lapsenne pitkistä poissaoloista opettajan kännykkään tai sähköpostiin. Yhden kerran poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa
  • olettehan täsmällisiä tuodessanne ja hakiessanne lasta
  • ilmoitattehan osoitteen- ja puhelintietojen muutoksista
powered by eMedia