www.teknoemo.fi

TeknoEMO 2012 -oppilastyönä toteutettu esittelyvideo

EMO Tekno2 -esittely

Blogi: http://www.teknoemo.blogspot.fi/

Säestyspankki: http://www.teknoemo.fi/TeknoEmo/Materiaali.html

Mallit ja koosteet:

 

TeknoEMO – musiikin teknologia-hanke
Hankkeen tarkoituksena on musiikin teknologialuokan ja uutta teknologiaa hyödyntävän oppimisympäristön suunnittelu, rakentaminen ja soveltaminen. Musiikin teknologiaa hyödynnetään musiikin perusteiden opetuksessa, valinnaiskursseilla ja integroituna soitonopetukseen.

Musiikkiteknologinen oppimisympäristö, TeknoEMO, yhdistää perinteisen musiikinopetuksen ja nykyaikaisen tietotekniikan tarjoamat mahdollisuudet. Teknoemon lähtökohtana ovat EMOn oppilaat ja opettajat, sillä heidän luovuuden ja taiteellisten tuotosten esille tuomiseksi TeknoEMO rakentuu. Musiikkiteknologinen oppimisympäristö voi siis olla jokaisella omanlainen, yksi tekee biisejä Garageband-ohjelmalla, toinen äänittää oman soittotuntinsa ja laittaa  sen verkkoon Australian-tädille kuultavaksi, kolmas harjoittelee säveltapailua verkossa, neljäs kirjoittaa omaa musablogiaan... Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Tutustu TeknoEMOon, musiikinteknologian opetustarjottimeen ja osallistu vaikka keskusteluun TeknoEMOn omalla sivustolla.

TEKNOEMON SISÄLLÖNTUOTANTO

TeknoEMOn yhtenä tavoitteena on kannustaa opettajia jakamaan pedagogista materiaalia verkossa ja antaa toteutukseen teknistä tukea. Lukuvuonna 2010-2011 avattiin kaksi pedagogista sivustoa: EMOn pianonsoiton lehtori Rebekka Angervon laatima Pianopolku.net -sivusto sekä aluetassuopintojen tueksi useiden eri opettajien yhteistyönä syntynyt Soitinpolku.fi -sivusto. Molemmilta sivustoilta löytyy harjoittelun tueksi käytännöllistä tietoa, valokuvia, videoklippejä ja nuottipelejä. 

www.pianopolku.net

www.soitinpolku.fi

powered by eMedia