Espoon musiikkopisto EMO on Espoon suurin ja vanhin taideoppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista monipuolista ja laadukasta opetusta. EMO antaa poikasilleen hyvän pohjan musiikin elinikäiseen harrastamiseen. Laaja opintotarjotin ja opettajien ammattitaito mahdollistavat yksilölliset harrastusreitit - myös väylän kasvaa syvälle ja pitkälle musiikin ammatillisiin opintoihin. 

EMO on yksityinen, kannatusyhdistyksen ylläpitämä taideoppilaitos, joka kuuluu lakisääteisen valtionavun ja Espoon kaupungin toiminta-avustuksen piiriin.

EMOn päätoimipiste sijaitsee Tapiolassa kulttuurikeskuksessa, jossa toimivat myös mm. Tapiola Sinfonietta, Espoon teatteri ja Tapiolan kirjasto.

EMO 55 v.
-juhlakonsertti

Tapiolasalissa kajahtaa 24.1.2018 klo 19 kun Tapiolan nuoret sinfonikot esiintyvät Lintukoto-konsertissa. Musiikkiosuuden päätteeksi jaetaan pitkän työuran EMOssa tehneille opettajille ansiomerkit. Konsertti juhlistaa EMOn 55-vuotista taivalta Espoon musiikkikasvatuksen hyväksi.

Liput 11,5 / 6,5 euroa (sisältäen toimituskulut) Lippu.fi

 

 

Muskarin vapaat paikat

Vuoden vaihteessa on perustettu uusia vauvamuskariryhmiä (3-6 kk) ja joihinkin jo syksyllä alkaneisiin isompien muskariryhmiin on vapautunut paikkoja. Katso tästä ryhmätilanne ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

 

Häivähdys pyhää

EMOn oppilaat konsertoivat Tapiolan kirkossa joka toinen keskiviikko klo 12. Katso tarkemmat esiintymisajat ja -tiedot.

powered by eMedia