Hei hyvä EMOn opettaja!

Espoon musiikkiopisto täyttää vuoden 2013 alussa 50 vuotta. Vuosi sitten käynnistyi tuota juhlaa varten projekti, jolla pyritään saamaan talteen muistoja ja dokumentteja EMOn menneiltä vuosilta. Silloin pyydettiin laajalta joukolta vanhoja oppilaita musiikkiopistoon liittyviä kirjoituksia, joita tulikin koko joukko.

Tavoitteena on julkaista aiheesta juhlien yhteydessä kirja, jonka toimittajaksi on lupautunut toimittaja Elina Hatakka. Lisäksi materiaalia kootaan mahdollisesti EMOn kotisivuille.

 Nyt käännymme Sinun puoleesi ja pyydämme muistelemaan aikaasi EMOssa. Löytyisikö jotain, jonka voisit kirjata muistiin - elämyksistä, ihmisistä, opetuksesta, tapahtumista? Eikös jokaisen opettajan kohdalle ole joskus sattunut myös kommelluksia, hassuja tapahtumia, lausahduksia tms.?

 Haluamme tässä auttaa konkretisoimaan ajatuksiasi. Toiveemme on, että vastaisit oheisen kyselylomakkeen niihin kohtiin, jotka koet omaksesi. Kirjallisen asun ei tarvitse olla viimeistelty ja lyhyetkin muistikuvat riittävät. Tekstejä editoidaan teosta varten. Jos et halua, että nimesi tulee esille, kerro se.

Pyydämme vastaamaan 15.12.2010 mennessä.

Ystävällisin terveisin

”EMOn harmaat pantterit”

psta

Pekka Kontu, kannatusyhdistyksen puheenjohtaja 1984-1994

Liisa Vakkilainen, huilunsoiton lehtori 1972-2009


 

powered by eMedia