HAKUOHJEET LUKUVUODELLE 2016-2017

Ebeliin otetaan uusia oppilaita keväisten oppilasvalintojen perusteella.
Kaikkiin soittimiin ja lauluun vapautuu paikkoja, erityisesti haluamme kasvattaa vaskisoitinten määrää!

HAKEMINEN EBELIIN:
Oppilasvalintakokeeseen ilmoittaudutaan sähköisesti Eepos-palvelussa 13.4.-8.5.2016 välisenä aikana. Kaikki hakuaikana ilmoittautuneet kutsutaan oppilasvalintatesteihin.

SIVUAINEHAKIJAT:
EMOn ja Ebelin oppilaat voivat hakea pääaineen lisäksi sivusoitinta Ebelistä. Myös sivuainehakijat ilmoittautuvat Eepoksessa 13.4.-8.5.2016.

Hakijoille ilmoitetaan hakuajan päätyttyä puhelimitse oman soitto/laulunäytteen tarkka päivä ja kellonaika (puhelu numerosta 09-455 0025).  Oppilasvalintakokeet pidetään viikolla 20 (16.5.-20.5.) Ahertajantie 6 B:ssä.

Sisäänpäässeiden nimet on nähtävissä nettisivuillamme pe 3.6.2016. Ilmoitamme tuloksista kaikille hakijoille myös kirjeitse.

HUOM! Oppilas voi olla oppilaana vain yhdessä valtion tukemassa musiikkioppilaitoksessa kerrallaan. Ottamalla Ebelin oppilaspaikan vastaan vakuutat samalla, että sinulla ei ole oppilaspaikkaa toisessa oppilaitoksessa.

Tästä pääset ilmoittautumaan ->

VALINTAKOE:
Oppilasvalintaan kuuluu jokaisen hakijan n. 10 minuuttia kestävä henkilökohtainen aika, jossa kuunnellaan haettavan instrumentin soitto- tai laulunäyte ja tehdään lautakunnan antamia yleismusiikillisia tehtäviä.

- esitä vapaavalintainen pop- tai jazzkappale, joka tuo parhaiten esiin tämänhetkisen osaamisesi. Saat tarvittaessa säestyksen paikan päällä, muista tällöin tuoda säestäjälle nuotit. Voit myös tuoda oman säestäjän mukanasi.
- muistathan virittää instrumenttisi etukäteen!
-lautakunta teettää lisäksi yleismusiikillisia tehtäviä, kuten sävel- ja rytmitoistoja, prima vista -soittoa/laulua ja yhteismusisointia lautakunnan jäsenten kanssa.

-hakija tuo oman instrumentin, tarvittavat laitteet löytyy Ebelistä: kitara- ja bassovahvistin, rumpusetti, piano ja äänentoisto.

Lisätietoa oppilasvalinnoista antaa Ebelin toimisto.

MUISTATHAN:
Ebelissä ei anneta alkuopetusta ja tästä syystä hakijoiden ohjeelliset ikärajat ovat n. 10-22 vuotta. Alkuopetusta akustisissa soittimissa antaa mm. Espoon musiikkiopisto EMO (ks. EMOn hakuohjeet).

powered by eMedia