EBELI

Ebeli on Espoon musiikkiopiston taiteellisesti ja pedagogisesti itsenäinen pop/jazzlinja, jolla annetaan espoolaisille nuorille rytmimusiikin laadukasta opetusta kotimaisin huippuvoimin.

Ebeli tähtää kokonaisvaltaisen, monipuolisen muusikkouden kehittämiseen. Opetuksessa otetaan huomioon pop- ja jazzmusiikin erityispiirteet, kuten improvisointi ja bändityöskentely. Ebelissä ei anneta alkeisopetusta, joten pyrkijöiltä odotetaan perusteiden hallintaa. Ohjeelliset ikärajat Ebelin oppilailla ovat 10-22 vuotta. Alkuopetusta akustisissa soittimissa antaa mm. Espoon musiikkiopisto EMO.

Ebeliin haetaan oppilasvalintojen kautta. Oppilaspaikka Ebelissä mahdollistaa sivuaineopinnot sekä ryhmäaineiden hyödyntämisen myös EMOssa. EMOn oppilaat voivat vastaavasti hakea sivusoitinta Ebelistä. Oppilasvalinnat järjestetään vuosittain toukokuun lopussa ja hakuaika on huhti-toukokuussa. Käy katsomassa tarkemmat tiedot hakuohjeet-sivulta.

Ebeli on alunperin Martti Lappalaisen vuonna 1996 perustama yksityinen musiikkiopisto, jonka rehtorina hän toimi vuoteen 2006 asti. Tammikuussa 2010 Ebeli ja Espoon musiikkiopisto yhdistyivät. Ebelin linjanjohtajana toimii nykyään jazzlaulaja Mirja Mäkelä, joka oli myös Ebelin rehtorina vuosina 2007-2009. Ebelin opetussuunnitelma noudattaa Taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää, ja Ebelin toiminta on sekä valtiontuen että Espoon kaupungin tuen piirissä.

Näiltä sivuilta löydät tietoa mm. Ebelin toiminnasta, opetuksesta ja opettajista. Toimistosihteeri Sonja Mälkki vastaa mielellään myös lisäkysymyksiin info(at)ebeli.info. Puhelimitse meidät tavoittaa ma-pe klo 10-16.

powered by eMedia