Opettajat

Rami Eskelinen, rummut, bändit

Rami on opiskellut Sibelius-Akatemian jazzosastolla vuosina 1987-90, ja New Yorkissa mm. Manhattan School of Musicissa vuosina 1990-93. Hän on opettanut Ebelissä vuodesta 1996.

Mikko Iivanainen, kitara

Mikko Iivanainen on valmistunut Pop & Jazz Konservatoriosta kitaransoitonopettajaksi v. 1999. Mikko on opettanut Ebelissä syksystä 2013 alkaen.
Mikon omille sivuille

Ari Jokelainen, klarinetti

Ari

Ari aloitti Ebelissä klarinettiopettajana syksyllä 2013.

Riikka Keränen, laulu, lauluyhtye

Riikka on valmistunut Oulun Konservatorion Pop&Jazz -musiikin osastolta muusikoksi v. 2010 pääaineenaan laulu. Malmön musiikkiakatemian jazzimprovisaatio-opintojen kautta Riikan tie vei Sibelius-Akatemiaan, jossa hän opiskelee parhaillaan musiikin maisteriksi. Ebelin lauluyhtyeopettajana Riikka on aloittanut syksyllä 2014.

Olli Keskinen, studiotyö

Olli Keskinen opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa musiikin teknologian koulutusohjelmassa. Hän on työskennellyt Ebelissä v.sta 2014.

Antti Koivula, laulu

Antti on valmistunut Metropolia AMK:sta laulunopettajaksi v.2009. Hän on opettanut Ebelissä vuodesta 2008. Antin omille sivuille pääset tästä.

Petri Krzywacki, kitara

Petri Krzywacki on valmistunut kitaransoiton opettajaksi Pop & Jazz Konservatoriosta. Hän aloitti Ebelin opettajana v. 2016. 
https://www.facebook.com/pkrzywacki/

Leevi Lehikoinen, kitara

Leevi on aloittanut Ebelin kitaransoiton opettajana tammikuussa 2017. Hän valmistui musiikkipedagogiksi keväällä 2017. Lisäksi Leevi opiskelee toista vuottaan Sibelius-Akatemian Global Music -koulutusohjelmassa.

Mirja Mäkelä, linjanjohtaja, kuoro

Mirja valmistui Sibelius-Akatemian jazzosastolta musiikin maisteriksi vuonna 1999. Hän on opettanut Ebelissä ja Sibelius-Akatemiassa laulua vuodesta 1997.
Ebelin toimintaa Mirja on johtanut vuodesta 2007 lähtien.
Mirjan sähköposti Ebelissä: mirja.makela(at)ebeli.info
Mirjan omille sivuille

Henri Mäntylä, piano

Henri on valmistunut Sibelius-Akatemian jazzosastolta musiikin maisteriksi v. 2014.
Ebelissä Henri on aloittanut pianonsoitonopettajana v. 2010.

Markus Niittynen, piano, bändi

Markus

Markus on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi v. 2006. Ebelissä Markus on opettanut vuodesta 2010.

Riitta Paakki, piano

Riitta on valmistunut Sibelius-Akatemian jazzosastolta musiikin maisteriksi vuonna 2002. Riitta on opettanut Ebelissä vuodesta 2006, ja hän opettaa myös Sibelius-Akatemiassa.

Mikko Pettinen, trumpetti

Mikko aloitti Ebelin trumpettiopettajana tammikuussa 2012.

Mikon omille sivuille

Petri "Pope" Puolitaival, saksofoni, huilu, klarinetti

Petri eli Pope on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian jazzosastolta vuonna 2004. Hän on opettanut Ebelissä vuodesta 2007, ja hän opettaa myös Sibelius-Akatemiassa.

Popen myspace-sivuille =>

Mervi Rinne, laulu

mervi rinne

Mervi on opettanut laulua Ebelissä vuodesta 2006.

Jenny Robson, laulu

Jenny valmistui Sibelius-Akatemian jazzosastolta musiikin maisteriksi vuonna 2003. Jenny on opettanut Ebelissä vuodesta 1999. Jenny opettaa jazzlaulua myös Karelia AMK:ssa ja Sibelius-Akatemiassa. Jennyn omille sivuille

Kaisa Saarikorpi, laulu, lauluyhtye

 

Kaisa on valmistunut Pop&Jazz Konservatoriosta laulajaksi v. 2002 sekä pop- ja jazzmusiikkipedagogiksi v. 2009 Metropolia AMK:sta. Kaisa on opettanut Ebelissä vuodesta 2008.

www.aia.fi
http://juurakkoband.blogspot.fi/

Heikki Sandrén, rummut

Heikki on opiskellut Sibelius-Akatemiassa vuosina 1985-1992. Hän on opettanut Ebelissä vuodesta 1996 lähtien.

Panu Savolainen, vibrafoni

Panu on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi v. 2014, ja
aloitti Ebelin vibrafoninsoiton opettajana syksyllä 2016.
Ebelin lisäksi hän opettaa Sibelius-Akatemiassa ja yksityisesti.
Panun omat sivut: www.panusavolainen.com

Eerik Siikasaari, basso, bändit

Eerik on opettanut Ebelissä vuodesta 1996. Trio Töykeiden sivuille

Rasmus Soini, big band, pop/jazzteoriat

Rasmus on valmistunut v. 2014 Metropolia Ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi, suuntautumisenaan teorianopettaja. Ebelissä Rasmus on aloittanut vuonna 2011 ensin teoriaopettajana ja v. 2013 alkaen lisäksi Ebeli Big Bandin kapellimestarina. Rasmus luotsaa myös Sointi Jazz Orchestra -kokoonpanoa.

Tomi "Varre" Vartiainen, kitara

Varre on valmistunut Sibelius-Akatemian jazzosastolta musiikin maisteriksi v. 2007. Ebelin opettajana hän aloitti syksyllä 2008. Varren omille sivuille.

Anna Wiksten, laulu, lauluyhtye

Anna on valmistunut laulajaksi Pop & Jazz Konservatoriosta v. 2003 sekä pop- ja jazzmusiikkipedagogiksi Metropoliasta v. 2009. Anna aloitti Ebelissä laulunopettajana syksyllä 2012.

http://www.soulsistersmusic.com/
http://juurakkoband.blogspot.fi/

Mikael Långbacka, pasuuna

Micke

Micke Långbacka on valmistunut Sibelius-Akatemiasta diplomipasunistiksi v. 1987. Hän on toiminut UMO Jazz Orchestran bassopasunistina vuodesta 1985 lähtien. Micke opettaa pasuunansoittoa mm. Pop & Jazz Konservatoriossa, Metropolia AMK:ssa ja Espoon musiikkiopistossa

Markus Kärki, studiotyö


Markus opiskelee musiikkiteknologiaa Sibelius-Akatemiassa ja on suorittanut kandin tutkinnon 2015. Hän opettaa myös Vantaan aikuisopistossa. Markuksen omat nettisivut markuskarki.com.