HAKUOHJEET


Ebeliin otetaan uusia oppilaita keväisten oppilasvalintojen perusteella. Oppilasvalinnat pidetään viikolla 21 (21.5.-24.5.) Ahertajantie 6 B:ssä. Kaikkiin soittimiin ja lauluun vapautuu paikkoja!

HAKEMINEN EBELIIN:

Oppilasvalintoihin ilmoittaudutaan sähköisesti Eepos-palvelussa 5.4.-8.5.2018 välisenä aikana. Palvelussa pääsee itse valitsemaan sopivimman kellonajan.
Oppilasvalintoihin liittyvät tiedustelut Ebelin toimistosta p. 09-455 0025 arkisin klo 10-16.

SIVUAINEHAKIJAT:

EMOn ja Ebelin oppilaat voivat hakea pääaineen lisäksi sivusoitinta Ebelistä. Myös sivuainehakijat ilmoittautuvat Eepoksessa 5.4.-8.5.2018 "Hakeudu oppilaaksi"-valinnan kautta. VALINTAKOE

Oppilasvalintaan kuuluu jokaisen hakijan n. 10 minuuttia kestävä henkilökohtainen aika, jossa kuunnellaan haettavan instrumentin soitto- tai laulunäyte ja tehdään lautakunnan antamia yleismusiikillisia tehtäviä.

- esitä vapaavalintainen pop- tai jazzkappale, joka tuo parhaiten esiin tämänhetkisen osaamisesi. Saat tarvittaessa säestyksen paikan päällä, muista tällöin tuoda säestäjälle nuotit. Voit myös tuoda oman säestäjän mukanasi.
- muistathan virittää instrumenttisi etukäteen!
- lautakunta teettää lisäksi yleismusiikillisia tehtäviä, kuten sävel- ja rytmitoistoja, prima vista -soittoa/laulua ja yhteismusisointia lautakunnan jäsenten kanssa.
- hakija tuo oman instrumentin, tarvittavat laitteet löytyy Ebelistä: kitara- ja bassovahvistin, rumpusetti, piano ja äänentoisto.

Lisätietoa oppilasvalinnoista antaa Ebelin toimisto.OPPILASVALINTOJEN TULOKSET

Sisäänpäässeiden nimet on nähtävissä nettisivuillamme viimeistään 8.6. Ilmoitamme tuloksista kaikille hakijoille myös kirjeitse.

HUOM! Oppilas voi olla oppilaana vain yhdessä valtion tukemassa musiikkioppilaitoksessa kerrallaan. Ottamalla Ebelin oppilaspaikan vastaan vakuutat samalla, että sinulla ei ole oppilaspaikkaa toisessa oppilaitoksessa.MUISTATHAN:

Ebelissä ei anneta alkuopetusta ja tästä syystä hakijoiden ohjeelliset ikärajat ovat n. 10-22 vuotta. Alkuopetusta akustisissa soittimissa antaa mm. Espoon musiikkiopisto EMO (ks. EMOn hakuohjeet).

 


 

NYT!

 

Ebelin toimiston puhelinnumero on vaihtunut. Uusi numero on 040-4550025.


April Jazz Club Tapiola Gardenissa:
14.12. Alexandra & Valtteri Nieminen (Ebeli) klo 19 ja Xmas Special: Sami Saari & Jazzpojat klo 20!


Jazz For Kids -konserttisarja syksyllä Espoon kulttuurikeskuksen flyygeliaulassa lauantaisin klo 11:
15.12. Varre Vartiainen & Arttu Takalo 
Kesto n. 30 min. Vapaa pääsy!  Tästä voit lukea Ebelin syystiedotteen