Ebeli

Ebeli on Espoon musiikkiopiston taiteellisesti ja pedagogisesti itsenäinen pop/jazzlinja, jolla annetaan espoolaisille nuorille rytmimusiikin tavoitteellista ja laadukasta opetusta kotimaisin huippuvoimin.

Ebeli tähtää kokonaisvaltaisen, monipuolisen muusikkouden kehittämiseen. Opetuksessa otetaan huomioon pop- ja jazzmusiikin erityispiirteet, kuten bändityöskentely ja improvisointi. Ebelissä ei anneta alkuopetusta, joten pyrkijöiltä toivotaan perusteiden hallintaa. Ohjeelliset ikärajat Ebelin oppilailla ovat n. 10-24 vuotta.

Ebelin opetussuunnitelma noudattaa Taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää, ja Ebelin toiminta on sekä valtiontuen että Espoon kaupungin tuen piirissä.

Ebeliin haetaan oppilasvalintojen kautta kts. tarkemmin hakuohjeet.

Ebeli In Concert, April Jazz 2014. Kuva: Tommi Tuomi.


"Soittamaan oppii soittamalla”

Ebelin perustaja Martti ”Mape” Lappalainen
(1941-2011)


NYT!

Ebeli Big Bandin konsertti Louhisalissa ma 26.3. klo 19. Ebeli Big Band täyttää 10 vuotta! Tule kuuntelemaan, miten Super Mario Bros ja Ultra Bra taittuvat big bandilta! Konsertissa kuullaan myös mm. Sampo Kasurisen uuden sävellyksen kantaesitys. Mukana Ebelin laulajia. Kpm Rasmus Soini. Vapaa pääsy!

Ebeli Big Bandin 18.3. Musiikkitalon konsertti taltiointina, katso tästä!Pikku-Marjan eläinlaulut 
Tapiolasalissa 11. ja 12.4. klo 18. Vapaa pääsy!
Musiikkiopisto Juvenalia, Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebeli ja Espoon kuvataidekoulu lähtevät yhdessä Pikku-Marjan maailmaan, vanhoja tuttuja Bonzoa, Goljattia, Heppulia, Juppea ja muita tapaamaan. Esiintymässä Juvenalian ja Ebelin opiskelijoita. Visualisoinnista vastaa Espoon kuvataidekoulun yli 13-vuotiaiden vaate- ja muotityöpaja. Vapaa pääsy! Ebeli❤︎ Kenia -konsertti
 ma 16.4. klo 18 
Young Talents Of Kisumu:n vastavierailu Ebeliin huipentuu yhteiseen konserttiin, jossa luvassa laulua, soittoa, räppiä, lausuntaa sekä tanssia vauhdikkaaseen suomalais-afrikkalaiseen tyyliin!
Lue Ebelin tekemästä opintomatkasta 2.-12.1. Kenian Kisumuun: http://www.gallen-kallela.fi/gallen-kallelan-museo-ebeli-goes-kenya/


Ebeli ❤︎ Kenia:
Lue tästä Länsiväylä-artikkeli ->
Matkablogiin tästä ->


Talvitiedotteeseen tästä


Jazz For Kids -konsertit keväällä 2018